ALGEBEHANDLING AF TAG


Forlæng tagets levetid med en algebehandling

De fleste kender til, at taget bliver angrebet af begroninger og efterlades med et grimt, grønt skær. Hvis man lader taget stå til, så alger og bevoksninger får lov at sprede sig, vil det begynde at nedbryde taget. Det er dog langt fra umuligt at gøre noget ved, og hvis dit tag ser sådan ud, trænger det til en algebehandling. 

En algebehandling kan både anvendes forebyggende og nedbrydende. Det vil sige at selv hvis dit tag er nyt og ikke nødvendigvis ramt af store algeproblemer, kan det være en god idé at få foretaget en algebehandling. Dermed undgår man, at ens tag bliver ramt af alger og andre bevoksninger i første omgang. Hvis skaden allerede er sket, sikrer en algebehandling ikke blot fjernelse af de nuværende alger, men forebygger ligeledes. Grundlæggende hjælper en algebehandling altså ikke blot på tagets udseende. Det forlænger også tagets levetid markant, hvis du får foretaget algebehandlingerne på de rigtige tidspunkter. 

Det anbefales, at du får algebehandlet dit tag en gang om året – dermed er du garanteret både et flot og sundt tag året rundt, idet mos og alger ikke får tid til at gro ned i tagpladerne og begynde at nedbryde taget. Vi kan behandle alle typer tag, og varetager bl.a. behandling af tegltag, skifertag, eternittag, betontag, decra tag og tagpap.

Hvordan fungerer det?

En algebehandling foregår på den måde, at vi sprøjter en bestemt væske – kaldet algefjerner – på taget. Algefjerneren nedbryder sporer og mikroorganismer. Den fulde effekt efter en behandling ses typisk efter 2-10 måneder. Hos Søften Tagrenovering anvender vi udelukkende en godkendt algefjerner, som hverken gør skade på miljøet, dit tag eller resten af din bolig.

Algefjerner er ikke blot effektivt til tag også til terrasser, indkørsler, fliser og andre overflader, som nemt bliver bevokset med alger, mos og lignende er en sådan behandling effektiv.

Kontakt os og hør mere

Hvis du har et tag, terrasse, indkørsel eller en helt fjerde ting, er vi de rette til at udføre arbejdet. Med vores placering i Hinnerup nord for Aarhus, er vi ideelt placeret til at levere algebehandling og andet tagarbejde til det hele Østjylland, Jylland og generelt hele Danmark.

Vores erfarne medarbejdere med mere end 20 år i branchen, kan varetage alle opgaver – store som små. Du er også altid velkommen til at ringe på tlf. 70 20 07 73 for at høre mere om, hvordan vi kan varetage dine algeproblemer samt få et uforpligtende tilbud.

Klik her for at se vores priser og bestille et uforpligtende tilbud.


PRISER PÅ ALGEBEHANDLING


Udfyld formularen til højre og lad os aftale et tidspunkt, hvor vi kan hjælpe dig.

 

Algebehandling af tag: Kr. 995,-

Algebehandling af Indkørsel: Kr. 400,-

Algebehandling af Terrasse: Kr. 400,-

For tag op til 250 m² og max 4 meter til tagrende.
For indkørsel og terrasse op til 150 m².

Vi udfører algebehandling i hele Danmark!

 

CERTIFIKATER


Top