TAGARBEJDE


Vi arbejder med alt inden for tag

Hos Søften Tagrenoveringen arbejder har vi alle ressourcer til at hjælpe dig med dit tag. Med andre ord dækker vi samtlige opgaver, der vedrører tagets konstruktioner, isolering og beklædning. Det betyder, at du blandt andet få følgende service:

Derudover kan vi også klare alt inden for isolering, om det så er efterisolering af dit loftrum eller din hulmur.

 

Få en faglig vurdering

En af de primære årsager til, at du bør overveje at få foretaget tagarbejde er, at du på sigt kan spare penge. Hvis du får det ordnet til bunds nu, så kan du i løbet af årene nøjes med løbende renovering og vedligeholdelse, som ikke vil koste dig dyrt. Du kan også spare en del på varmeregningen, hvis du vælger at efterisolere dit loft / tag.

Hver eneste tag er unikt, og vi sætter en ære i altid af kunne tilbyde dig den optimale løsning for både dig og din bolig. Det sikrer vi ved at have en god dialog med dig om dine ønsker og drømme og ved at foretage en faglig og ærlig vurdering af arbejdsopgaven, inden vi går i gang.

Se vores arbejde

Vi har igennem tiden arbejdet på lidt af hvert, og vores arbejde tæller alt fra isolering af loftrum og hulmure til renovering (rensning og maling) af forskellige tag typer samt udskiftning af hele tage. Vi har mere end 20 års erfaring med tagarbejde og isolering. Derfor kan du sikre dig en professionel rådgivning og udførelse af dit tag.

Vores mål er at udføre / levere et kvalitetsarbejde inden for en fornuftig / aftalt  tidsramme. Vi gør alt for at lave netop dit tagprojekt eller hvad det end måtte være til din fulde tilfredshed. For at ende der, bruger vi kun kvalitetsmaterialer og udstyr. 

Herunder kan I se nogle eksempler på vores arbejdsområder og få inspiration til netop jeres bolig.

Se også under ’Gode Råd’ for at blive klogere på alt inden for tagarbejde.

 

Kontakt os

Hvis du har brug for at få renoveret dit tag, eller hvis du ønsker et helt nyt tag, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 07 73, så vil vi med glæde give dig et helt uforpligtende tilbud. Du kan også udfylde formularen her. Du kan også få et gratis tagtjek i dag, så du ved, hvilken stand dit tag er i.

VIDEOER


CERTIFIKATER


Top