UDSKIFTNING AF TAG


Skal du have skiftet dit tag?

Hvis dit tag trænger til at blive skiftet ud, så er vi den rette at gå til. Selvom et nyt tag er en stor investering, er det oftest en rigtig god ide fremfor at reparere i noget der måske er udtjent. Det giver huset et "løft" i udseendet og forlænger husets levetid og kombinationen af et nyt tag og evt efterisolering bliver indeklimaet markant bedre og naturligvis hæve boligens værdi.Sidst men ikke mindst udledes der mindre Co2.

Det er ikke alle tage som er gamle og slidte, der partout skal udskiftes. Men hvis det viser sig ved en grundig gennemgang, at der er mange utætheder, revner, frostsprængninger mv. at omkostningerne ved at renovere/reparere eller rense og male taget bliver for store og at det i sidste ende vil gøre at kvaliteten ikke er høj nok, så er det ofte en god investering af skifte hele taget. 

Alsidig og grundig taglægger

Vores dygtige medarbejdere har mere end 20 år i branchen. Det betyder, at vi har ekspertisen og erfaringen til at varetage alle former for tag. Vi fører et forskelligt udvalg, men er altid klar til at varetage specifikke ønsker og ideer. Vores kerneprodukter er bl.a.:

Altid topkvalitet i vores arbejde

Vi er medlem af Byg Garanti, Danske Byggeri-Tagmalerforeningen, tagprofferne og er Cembrit Mester. Det sikrer dig et arbejde af topkvalitet. Vi har udelukkende dygtige danske håndværkere, og når du får udført et arbejde hos os, er et af vores fokusområder, at du altid har tæt kontakt med din fagmand og sælgeren aldrig er mere end et telefonopkald væk.

Det er vigtigt for os, at du får og oplever en kyndig og god faglig vejledning før, vi går i gang, f.eks. med at hjælpe med det rette valg af tag, under projektets udførelse og efter endt arbejde med f.eks. vejledning omkring, hvordan du bedst vedligeholder dit tag.

Vil du spare energi?

Ved at få lagt et nyt tag kan du spare energi – dette er ikke kun godt for miljøet, idet du bruger mindre varme – men er samtidig noget, der kan mærkes på pengepungen. Ud over altid kun at anvende miljøgodkendte materialer og produkter til vores arbejde, har vi stor fokus på miljørigtigt tagbyggeri. Vi står derfor altid klar til at hjælpe dig med at få så optimal en tagløsning som muligt. Herunder isolering og valg af tag. Hvad enten du skal have lagt nyt tag på dit eksisterende hus eller det er i forbindelse med nybyggeri.

Få en vurdering i dag

Hvis dit tag er slidt, og du er i tvivl om, hvorvidt det skal skiftes, eller det kan betale sig at renovere, står vi altid klar til at give en professionel, både fagligt og sagligt, vurdering. Vi udfører både lægning af nyt tag, rensning og maling, samt alle former for tagrenovering og rensning / algebehandling og kan give dit et uforpligtende tilbud på lige det du ønsker. Samtidig hjælper vi dig med at vurdere hvad der er den rigtige /bedste løsning for netop dig og dit tag. 

Vi kører fra Hinnerup ved Aarhus til resten af landet. Så både jyder, fynboer og sjællændere kan få deres projekt udført hos Søften Tagrenovering / Altitag.dk. Du kan kontakte os allerede i dag for en aftale med henblik på en vurdering af dit tag. Ring 70 20 07 73. eller mail: kontakt@altitag.dk


 

 

 

CERTIFIKATER


Top